6. kesä, 2017

Innovaatioiden Suomi käynnistyi

                                                                                                                                                                                                                               

Suomen Keksijäin Keskusliiton KEKEN Innovaatioiden Suomi käynnistyi Helsingissä Maailman henkisen omaisuuden päivänä.  Se on osa Suomi 100 ohjelmaa. Tässä ensimmäinen blogi.                                                                                                                   

Projekti paljastaa innovaatioiden historiallinen merkityksen Suomen hyvinvoinnille – mitä olisi Suomi ilman neuvolajärjestelmää tai maksutonta kouluruokailua? Saadaan myös luotua tietokanta jota ei ennestään ole olemassa. Tietokannasta saadaan innostuksen lähde kansalaisille ja erityisesti nuorisolle ryhtyä innovoimaan. Tavoitteena on myös luoda tästä eteenpäin pysyvä käytäntö valita vuosittain parhaat innovaatiot KEKEN ja sen yhteistyökumppaneiden kanssa.

Projektissa luodaan maakunnittain tietokanta parhaista itsenäisen Suomen keksinnöistä, joista äänestetään valtakunnallisesti parhaat. Raati valitsee maakuntien parhaat.

Nettiäänestys  1.8.-20.9.2017

Tulokset julkaistaan Viitasaaren Keksintöjen viikolla 6.10.2017

INNOVAATIO  on kaupalliseen menestykseen johtanut tuote, prosessi, menetelmä tai metodi - kaupallistettu keksintö. Tässä projektissa edellytetään lisäksi, että se on noteerattu jossain julkaisussa, esim. lehdessä.

Perustietokanta Suomen itsenäisyyden ajan parhaista innovaatioista valmistuu kesän kuluessa mutta myös sinä voit OSALLISTUA  ja tehdä oman ehdotuksesi kekery@kekery.fi ja Facebook-sivulla https://www.facebook.com/Innovaatioiden-Suomi-1297467990366690/

Terveisin

Markku Merovuo, projektin vetäjä

info@kymeninno.fi