Tuoreet uutiset

4. Elo, 2021

Innovaatioseteli taas käytettävissä 16.08.2021

KENELLE?
Innovaatioseteli on tarkoitettu pk-yrityksille, joilla on uusi kansainvälistä kasvupotentiaalia omaava tuote- tai palveluidea ja jonka eteenpäinviemiseksi yritys tarvitsee ulkopuolista osaamista. Innovaatiosetelin avulla on tarkoitus löytää yrityksille uusia avauksia liiketoimintansa kasvun tueksi ja kannustaa yrityksiä innovaatiotoiminnan piiriin.

1. Heinä, 2021

Innovaatiosetelin hakemuspalvelu kiinni 21.6.-4.8.2021

Innovaatiosetelin hakeminen keskeytetään 21.6.–4.8. väliseksi ajaksi, hakeminen on jälleen mahdollista 5.8. Innovaatiosetelin ehtoihin ei ole tulossa muutoksia, tauon jälkeen hakemusten käsittely jatkuu normaalisti.

LISÄTIETOJA
Risto Lustila
risto.lustila (at) businessfinland.fi
puh. 040 167 9088

19. Maalis, 2021

Raino Kukkonen perusti säätiön (Katso lisää "Ajankohtaista 2021)

Kouvolan Sanomat 19.3.2021
Katja Juurikko
Kaslinkista tunnettu Raino Kukkonen perusti säätiön nuorille yrittäjille ja antoi pesämunaksi miljoona euroa – "Minulle on kertynyt varallisuutta yli oman tarpeen, ja jälkikasvunkin tulevaisuus on turvattu.
Säätiö jakaa nuorille yrittäjille avustuksia ja stipendejä sekä rohkaisee keksintötoimintaa Kouvolassa.

Raino Kukkosen mukaan nuorten yrittäjyyden tukemisella Kouvolaan saadaan sitä, mitä se tarvitsee: työpaikkoja.
Kaslinkista ja Kouvolan Herkusta tunnettu yrittäjä Raino Kukkonen, 70, on perustanut säätiön, joka tasoittaa nuorten yrittäjien taivalta Kouvolassa. Eläkkeelle siirtynyt yrittäjä lahjoitti säätiön alkupääomaksi miljoona euroa.

Katso lisää kohdasta Ajankohtaista 2021

19. Maalis, 2021

Vuoden 2021 Kasvunrakentaja-kilpailun voittajaksi valittiin Kotkamills

Muovia sisältäville kahvikupeille vaihtoehtoa rakentanut kymenlaaksolainen Kotkamills on valittu kahdeksatta kertaa järjestetyn Kasvunrakentaja-kilpailun voittoon. Rohkealla riskinotolla ja hurjalla sinnikkyydellä tuomariston valloittanut kasvuyritys on ratkaisemassa aikamme suuria, globaaleja haasteita.
Kotkamills sai tuomaristolta kiitosta siitä, että varsinkin tässä maailmantilanteessa tarvitaan yrittäjiä, jotka kehittävät uusia ratkaisuja ja luovat uutta.

18. Maalis, 2021

Pakkaustarinoita - osallistu nyt kilpailuun

Pakkaustarinoita 2021
Muovi on yksi aikamme isoista haasteista. Luontoon joutuessaan muovi on vahingollista, ja muovin kierrättämisessä on vielä paljon parannettavaa. Kun suomalaisilta kuluttajilta kysytään, mitkä ovat kaupan tärkeimpiä vastuullisuustekoja, kärjessä ovat muovin vähentäminen, ympäristöystävällisten pakkausten kehittäminen ja kierrättäminen.

Lidlissä haluamme paikantaa turhan muovin, vähentää ja korvata sitä. Tavoitteemme on vähentää muovia omamerkkituotteidemme pakkauksista viidenneksellä vuoden 2025 loppuun mennessä. Lisäksi aiomme tehdä kaikista pakkauksistamme kierrätettäviä.

Paljon on jo tehty, mutta tekemistä riittää vielä. Nyt järjestämme kilpailun, jossa kehitetään uusia pakkausratkaisuja. Tule mukaan!

OSALLISTU KILPAILUUN
Älä jätä osallistumista viime tippaan - deadline 31.3.2021
Kutsumme yritykset sekä korkeakoulut ja muut oppilaitokset kilpailemaan oivaltavista pakkausratkaisuista, joilla vähennetään ylimääräistä muovia, parannetaan pakkausten kierrätettävyyttä tai luodaan jotakin aivan uutta.

Luvassa on mahdollisuus nähdä oma pakkausratkaisu Lidlin hyllyssä ja yhteensä 50 000 euron edestä palkintoja.

Kilpailuaika on 11.1.–31.3.2021.

OSALLISTU KILPAILUUN SIVUSTOLLA lidl.fi (klikkaa vastuullisuus)